salt & orange

image

Salt & orange….nieuwe naam….nieuw begin….
Al een tijdje denk ik na over een nieuwe naam voor mijn blog. Ik wilde iets wat meer bij mij past. Zo kwam ik op salt & orange.

Zout, vanwege mijn grote liefde voor de zee….ik bij de zee leef en bijna elke dag wel even over de dijk naar het water kijk. Daarnaast staat zout voor mijn echte zoutverslaving. Ik weet dat het ongezond is, maar een zoutloos leven kan ik met niet voorstellen. Vooral gezouten geroosterde zonnepitjes.
Dan oranje, de kleur van ons mooie kikkerlandje en natuurlijk van de sinaasappel die in in de naam salt & orange symbool staat voor voeding. Mijn blog bestaat dan ook voornamelijk uit recepten. Ik probeer zoveel mogelijk pure produkten te gebruiken en hou van eenvoud…in de vorm van easy to make. De meeste receptjes vallen onder de zogenaamde #healthychoice.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor fotografie. Foodphotography, landschappen, sport, mensen, interieur en het “gewone” leven zijn hierbij wel de hoofdpunten.
Ik neem jullie graag mee in mijn momenten die ik vastleg en hoop jullie te inspireren ….enjoy my pictures ♡ Liefs Tamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.