Lunchnestjes

image

Zeker op koude dagen is het heerlijk om een warme lunch te nemen. Een tijdje geleden maakte ik deze eitjes in bladerdeeg. Naast dat het erg lekker was, ziet het er superleuk uit.

Nodig:
○ 2 plakjes bladerdeeg
○ blokjes apetina
○ 2 eieren
○ snuf zout
○ bieslook

Hoe maakt je het. Ik heb n klein rond schaaltje gebruikt wat in de oven kan. Dit bekleedde ik met een plakje bladerdeeg. Een ander plakje bladerdeeg sneed ik in dunne reepjes. Deze reepjes legde ik één voor één op de rand, zodat er een nestje ontstond. Op de bodem legde ik n paar blokjes apetina. Daarover 2 eitjes met wat bieslook en een snuf zout. Dit zette ik in een voorverwarmde oven op 200 graden. Zo’n 20 minuutjes of tot het bladerdeeg mooi goudbruin is. En klaar is het nestje ♡

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.