Ui-ringen

image

Omdat ik af en toe echt iets hartigs wil, maar ook niet meteen een zak chips open wil trekken. Tenminste..wil ik wel, maar doe ik maar even niet. Ik dwaal af… Ik maakte in ieder geval deze ui-ringetjes. En ze zijn super lekker.

image

Hoe maak je ze.
○ Maak een beslagje van 1 ei. 2 eetlepels bloem en een scheut melk.
○ Vul een bakje met sesamzaadjes en griekse kruiden.
○ Snij ui-ringen. Ik gebruikte rode ui.
○ Doe deze even met een schep bloem in een zakje en schud hiermee tot de ringen goed onder de bloem zitten.
○ Haal je ringen door het beslagje en dop ze dan in de sesamzaadjes met kruiden.
○ Ongeveer 10 minuutjes in een voorverwarmde oven op 220 graden. Dan zijn ze heerlijk knapperig.

Dipje
Ik maakte er een simpel dipje bij. Gekleurde tomaatjes in kleine stukjes snijden. 1 lepel rode pesto erdoor roeren. En wat gedroogde peterselie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.