Kaneelbroodjes met amandelmelk

image

Alleen de geur van deze broodjes al, doet me het water in de mond lopen. Deze keer maakte ik ze met amandelmelk en kokosbloemsuiker.
Voor ongeveer 9 broodjes heb je het volgende nodig.
○ 150 ml amandelmelk
○ 250 gram zelfrijzend bakmeel
○ 80 gram boter
○ kaneel
○ kokosbloemsuiker

Doe het bakmeel, de melk en de boter in een kom en kneed het tot een soepel deeg. Bestuif het werkblad met meel en rol hierop de deegbal tot een lap.

image

Bestrooi de lap met kaneel en wat kokosbloemsuiker. Rol dan de lap op en snij er broodjes van. Als je ze extra lekker wilt maken, leg je in het midden van elk broodje een klontje roomboter. Dit maakt de broodjes smeuiig.

image

Bak deze circa 25 minuten in een voorverwamde oven op 200 graden.
Klaar zijn je broodjes !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.