Hartig vijgentaartje

image

Dit hartige vijgentaartje is zo vreselijk lekker ! Staat ook leuk op tafel bij de paasbrunch volgende week.

Bodem:
De bodem maakte ik van speltmeel met roomboter. Verhouding meel / boter is 60 / 40. Goed kneden en je bakvormpje bekleden. Gaatjes prikken en dan de vulling erin.

Vulling:
1 klein ei
1 vijg in plakjes
Zachte geitenkaas
Ricotta
2 cherrytomaatjes
1 bosui
Takje rozemarijn
Snuf keltisch zout
Roer t ei samen met de ricotte. Doe dit in de vorm. Vijg in plakjes erop. Wat geitenkaas met bosui en tomaat. Snuf zout. Als laatste een takje rozemarijn.
Zet dit zo’n 30 minuutjes in de oven op 180 graden. En klaar !

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.