image

Kennen jullie dat. Opeens moet de knop om en wil ik alleen nog gezond eten. Maar graag ook lekker en gevarieerd. Ik bedenk dus allerlei variaties zodat ik mijn gezonde tour zo lang mogelijk volhou.
Vandaag maakte ik gebakken banaan, maar dan anders. Wat heb je nodig.
○ 1 grote rijpe banaan
○ half kopje havermout
○ geraspte kokos
○ vanille aroma
○ aardbeien of ander fruit
○ beetje honing

Prak de banaan samen met het kopje havermout, paar drupjes vanille aroma en 1 eetlepel geraspte kokos.
Doe wat kokosolie in een pan en bak je prak. Af en toe omscheppen zodat de banaan wat bruin wordt. Omdat het er niet mooi en smakelijk uitziet gebruikte ik een kookring. Kookring op het bord zetten. Prak erin scheppen. Dan nog garneren met havermout, kokos, honing en fruit.  Klaar is je gezonde ontbijtje..toetje..snackje ♡

image