Just a perfect breakfast ♡

image

Gezond, bewust en lekker. Sinds ik mijn levenstijl redelijk heb omgegooid voel ik me stukken lekkerder. Al blijft het met vallen en opstaan. Er zijn van die weken die echt wat minder gaan. Ik heb besloten om wat minder naar calorieën te kijken en zoveel mogelijk gezond te eten. Veel groente, aangevuld met fruit en andere gezonde dingen. Zoveel mogelijk natuurlijk en niets uit pakjes of zakjes. Uit ervaring weet ik dat je dan minder snoeplust krijgt omdat je langer een verzadigd gevoel hebt. Met daarnaast veel bewegen, komt het goed!

Vandaag begin ik met een smoothie ontbijtje. Wat zit er in:

image

Dit is echt zo lekker ! Zoet en romig met een crunch van de pindakaas en cacaonibs. Ik neem het liefst ijskoude amandelmelk. Een perfect ontbijtje om de dag mee te beginnen. Enjoy ♡

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.