Clara & Roxane

image

Even anders dan anders….ik deel hier meestal recepten, maar vandaag wil ik jullie even een update geven van mijn hairboost. Gewoon omdat ik er zo blij mee ben !
Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst naar Clara & Roxane geweest. Een prachtige salon die er veelbelovend uitziet. Heb al vele kappers uitgeprobeerd. Maar nu mijn haar zo ver heen was. Pluizig…kleurstapeling…geen model meer in te vinden..etc. Vond ik het tijd om eens op zoek te gaan naar een salon waar ik de rest van mijn leven heen zou kunnen gaan. Daar ging ik dan. Met in de aanbieding een bos stro-achtig pluizig haar, waarvan de kleur niet meer helemaal duidelijk was. Met het verzoek om er wat van te maken.
En dat is gelukt. Dankzij Ilse, die me onderhanden nam, heeft mijn haar een prachtige boost gekregen. Het glanst, pluist niet. Valt mooi in model. 
Ilse heeft mijn haar naast knippen en kleuren een keratine behandeling gegeven. Wat ik echt iedereen met pluishaar aanraad.

Wat is een keratinebehandeling:
Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die onder andere voorkomt in je nagels. Ook versterkt het je haren en zo’n 88% van je haar bestaat uit keratine. Behandel en verzorg je je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in je haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat pluizen.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Hier mijn resultaat, van pluizig naar golvend glanzend.

image

Nu is het een kwestie van heel lief voor mijn haar zijn. Niet meer dagelijks wassen ! Dat vind ik wel lastig. En goed verzorgen. Ik ga mijn best doen en weer sparen voor lang haar ♡

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.