Scrambled eggs in een bakje van havermout

Weer eens wat anders dan een gewoon havermoutje als ontbijt. Hoe maak je het.
Nodig voor voor 1 persoon

• 80 gram havermout

• 2 eieren

• 1 theelepel kokosolie

• italiaanse kruiden 

• scheutje melk

• snuf zout

Verwarm de oven voor op 220 gr. Maak eerst het bakje van havermout. Doe de havermout, kokosolie, italiaanse kruiden en 1 ei in een bakje en mixen maar. Voeg zout naar smaak toe. Vet een klein (1 persoons) ovenschaaltje in en verdeel hierin het mengsel. Met bakpapier is nog handiger. Dan krijg je he bakje beter los na het bakken. Bak het bakje in 15 minuutjes af.

Maak ondertussen de scrambled eggs. Klop het ei met een scheutje melk door elkaar. Verwarm wat kokosolie op laag vuur. Laat je ei langzaam stollen en roer voorzichtig. Als het eitje gestolt is, is het klaar. Doe dit in je afgebakken havermoutbakje en klaar. Enjoy ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.