Speltquiche met bramen & pompoenpitten

Deze miniquiche maak je zo:

Verwarm de oven voor op 200 gr.Neem een ovenschaaltje voor 1 persoon. Maak deeg van speltmeel en roomboter. Ik doe dit op gevoel. Pak een flinke klont boter en mix daar zoveel mogelijk speltmeel door. Net zo lang tot je een mooi deegbolletje hebt. Druk het deeg in het (ingevette) overschaaltje. Kluts 1 ei met een scheutje room. Vul hiermee je bakje. Doe dan de bramen met pitten erbij en afbakken maar. Ik doe er  altijd nog n snuf zeezout over. Maar dat is per smaak verschillend. Bak tot t ei is gestold en je korst mooi bruin is. Geniet ervan ! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.