Banana/peanutbutter fudge bars

Soms maak je wat en denk je…hmmm wat lekker. En soms maak je wat waarvan je denkt, wie dit heeft bedacht moet koningin worden. Dat heb ik met deze heerlijke brokken chocolade fudge. 

Ik gebruikte een mini cakeblikje. 

Bodem

• pompoenpitten

• zonnebloempitten

• 1 eetl kokosolie

Vulling

• 1 banaan

• half kopje pindakaas ( ik gebruikte echte pindakaas van Smaakt)

• 1 eetl honing

• 2 eetl kokosolie

• snuf grof zeezout

Topping

• Pure chocolade

Bekleed het blikje met bakpapier. Maak de bodem door de ingrediënten te mixen en druk deze op de bodem

Maak daarna de vulling door wederom alle ingrediënten te mixen tot een smeuiig geheel. En giet dit over de bodem. Zet dit alvast in de koelkast. 

Smelt daarna de pure chocolade au bain marie en giet dit later over de vulling.

Paar uur in de koelkast tot het snijbaar is. Enjoy ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.