Sweet cinnamon pie

Heerlijke snelle taart.

14 plakjes bladerdeeg

Suiker

Kaneel

Pure chocolade

Poedersuiker

Snij de plakjes bladerdeeg in 4 reepjes. Je hebt 2 reepjes nodig om 1 rolletje te maken. Bestrooi met kaneel en kristalsuiker. Oprollen en zet ze in een springvorm.

Bak de taart in ca 45 minuten af,in een voorverwarmde oven, op 200 graden.

Verwarm een stukje pure chocolade au bain marie en giet dit over de taart. 

Maak daarnaast nog wat glazuur door wat poedersuiker met water te mengen. Doe dit ook over je taartje en klaar !

Enjoy ♡

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s