Crunchy cashewpasta

Homemade cashewpasta (ongezouten). Heerlijk smeerseltje op n kracker, broodje, rijstwafel etc. Perfect als vervanger van pindakaas. 

De basis van deze notenpasta is heel simpel. Het zijn ongebrande ongezouten cashewnoten. Doe deze in een (sterke) keukenmachine en vermaal deze tot een smeuiige pasta. 

Je kan hier vanalles naar smaak toevoegen. Ik wilde een extra crunch, ik heb hiervoor cacaonibs gebruikt en heb er een flinke eetlepel geraspte kokos doorheen gemalen. Om het extra smeuiig te maken heb ik iets olie toegevoegd. 

Het is ook heerlijk met wat vanille druppels en wat zeezout ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.