Elk nieuw jaar barst ik weer van de goede voornemens. Meer sporten, gezonder eten, minder stress etc. Zo begin ik elk jaar weer vol goede moed en probeer ook dit jaar weer zo gezond mogelijk te eten. 

En zoals wordt gezegd…”een goed begin is het halve werk” begin ik deze dag met een gezond ontbijtje. En het is yummie !

Hoe maak je het…het is zo simpel. Rooster een boterham en snij door midden. Doe wat blauwe bessen in de blender. Even fijn malen. Pak zo’n 50 ml kokosroom en klop dit op met het blauwe bessen mengsel. Daarna klopte ik er nog een halve banaan door. De andere helft gebruik ik om te garneren. 

Doe de kokosroom op je toast en doe hier banaan, blauwe bessen en wat verse tijm op. Dit is een hemels ontbijtje en volgens Lifesum kom je nog niet op 300 kcal. Dus een mooi begin van de dag. Enjoy ♡