Bietenburger 

Bietenburger for lunch ♡ 

Ik zag ze al vaak voorbij komen. Nu maar eens zelf gemaakt. En ze zijn veel lekkerder dan ik dacht ! Ik maakte deze burger van:

• 1 rauwe biet

• 1 ei

•1 teentje knoflook

• 1 kleine ui

•1 klein kopje havermout.

Doe alle ingrediënten bij elkaar in de keukenmachine, behalve de havermout. Maak er een grof mengsel van. Roer dan de havermout erdoorheen. Laat de havermout het vocht opnemen.  Dan kan je er burgers van bakken. 

Om mooie ronde bietenburgers te krijgen gebruik ik een kookring. 

Bak de bietenburger op laag vuur. Zodat hij echt kan garen. 

Doe de burger op een broodje. Ik gebruikte spinazie, tomaat, geitenkaas, avocado en ui als extra beleg. Yum ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.