Glühwein

Heerlijk winters drankje wat erg goed smaakt bij de flammkuchen (zie vorig recept)
Nodig

1 liter rode wijn

1 citroen

1 sinaasappel

1 kaneelstukje

3 kruidnagels

Zoethoutstokje

Snijd de citroen en sinaasappel in partjes, en breek het kaneelstokje door midden. Giet de wijn in een ruime pan. Voeg de partjes, de kruidnagels en de kaneelstokjes bij de wijn. Verwarm het mengsel zachtjes (niet laten koken, want dan verdampt de alcohol)

Laat de smaken minimaal 15 min. in de wijn trekken. Zeef de glüwein. Ik laat de vruchten er wel in.  Zet er als laatste een stokje zoethout in ♡

Recept: Allerhande

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.