Broodpudding met appel & havermout

Met dit stevige ontbijtje kom je de dag wel door. Ik vind het heerlijk en bovendien is het suikervrij. 

Voor 2 personen:

1 ovenschaaltje

2 sneetjes bruin brood

1/2 banaan

100 ml rijstmelk (of andere melk)

1 ei

1 klein kopje havermout

Kaneel

Rozijntjes

1 kleine appel

De echte zoetekauwen kunnen er nog een scheut agavesiroop doorheen doen

Hoe maak je het:

Snij de boterhammen in stukjes en leg ze in een ingevet ovenschaaltje. Doe hierbij de appel (in stukjes) en een handje rozijnen en meng het door elkaar.

Mix de banaan, de melk en het ei tot een glad geheel. Klop de helft van de havermout er doorheen. 

Giet het mengsel in je ovenschaaltje. Bestrooi het mengsel met de andere helft van je havermout. Dan wat kaneel erover. Zet het in een voorverwarmde oven (180 graden) en bak het in 25 minuten af tot een heerlijke broodpudding. Enjoy ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.