Met dit stevige ontbijtje kom je de dag wel door. Ik vind het heerlijk en bovendien is het suikervrij.
Voor 2 personen:
1 ovenschaaltje
2 sneetjes bruin brood
1/2 banaan
100 ml rijstmelk (of andere melk)
1 ei
1 klein kopje havermout
Kaneel
Rozijntjes
1 kleine appel
De echte zoetekauwen kunnen er nog een scheut agavesiroop doorheen doen
Hoe maak je het:
Snij de boterhammen in stukjes en leg ze in een ingevet ovenschaaltje. Doe hierbij de appel (in stukjes) en een handje rozijnen en meng het door elkaar.
Mix de banaan, de melk en het ei tot een glad geheel. Klop de helft van de havermout er doorheen.
Giet het mengsel in je ovenschaaltje. Bestrooi het mengsel met de andere helft van je havermout. Dan wat kaneel erover. Zet het in een voorverwarmde oven (180 graden) en bak het in 25 minuten af tot een heerlijke broodpudding. Enjoy ♡