Blueberry crumble pie (havermouttaartje)

Vanmorgen maakte ik deze crumble taartjes als ontbijt. Havermout, fruit en kwark, maar dan op een andere manier.

Voor 2 taartjes

50 gr havermout

50 gram bloem

1 eetl kokosolie

1 eetlepel kwark

1 eetl kokosbloemsuiker

1 eetlepel amandelschaafsel

Scheutje honing

Mix de havermout en de bloem. Voeg hier de eetlepels kokosolie en de kokosbloemsuiker aan toe. Hou iets van het mengsel apart voor de crumble.

Voeg daarna 1 eetlepel kwark toe en maak er een deegbal van. 

Druk het deeg in een kookring (×2)

Doe hier de blauwe bessen op en bak dit 20 min in een voorverwarmde oven (200 graden)

Voeg bij het mengsel wat je apart heb gehouden 1 eetlepel geschaafde amandelen. 

Doe dit na 20 minuten over je taartjes en bak het geheel nog 20 min..druk de taartjes na 15 minuten nog even goed aan met een lepel en besprenkel met wat honing.

Yum ! ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s