Crispy avocado

Heb je een stuk stokbrood over. Niet meteen weggooien, je kan er de volgende dag paneermeel van maken. Gewoon in de keukenmachine en je hebt prima broodkruim om te paneren. 

Deze crispy avocado partjes heb ik in de oven gemaakt. Zonder olie of boter. Dit is echt zo vreselijk lekker. Zacht van binnen, crispy van buiten.

Nodig:

Avocado

Wat bloem

Ei

Broodkruim

Geraspte kaas

Verwarm de oven voor op 200 graden.Maak van oud brood broodkruim en meng dit met een flinke eetlepel geraspte kaas. Snij de avocado in partjes haal de partjes door de bloem, daarna door het ei en als laatste door het broodkruim met gerapste kaas. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak ze in ongeveer 20 minuten af tot ze goudbruin zijn. Wel even omdraaien tussendoor. 
Ik maakte er een kwark/bieslook/knoflook dip bij. 

Het dipje maak je door een teentje knoflook uit te persen en door wat yoghurt roeren. Voeg hier bieslook aan toe en klaar !
YUM ♡ !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s