Weekend breakfast

Jaaaa…het is weer weekend ! Wat is er leuker en lekkerder dan op te starten met een heerlijk ontbijtje. Gisteren bracht de groentebroer mij o.a. heerlijke aardbeien. Daar ga ik weer lekker dingen van maken. Behalve gewoon zo weghappen kan je ze verwerken in lekkere gerechten. Zoals in dit ontbijtje. Ik maakte mini tulbandjes en muffins met aardbeien en blauwe bessen met aardbeien/kokosroom. 

Tulbandjes/muffins

1 banaan

2 eieren

2 theelepels bakpoeder

125 gram havermout

Aardbeien en blauwe bessen

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix alle ingrediënten behalve het fruit. Snij een handje aardbeien in stukjes en voeg dit doe. Daarna een handje blauwe bessen. Meng dit door het beslag en doe het beslag in de bakvormpjes. Ongeveer 30 à 35 minuten in de oven. En klaar !

Voor de kokosroom heb ik een pakje kokosroom opgeklopt. Daarna heb ik wat aardbeien in de blender gedaan. Dit aardbeiensoepje roer je dan voorzichtig door de room. Doe de room op je muffins en geniet van deze smaakexplosie van vers fruit en zoete room. Ook heerlijk bij een high tea ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.