Dit weekend heb ik de lenteroerbak van de Groentebroer getest. Deze combinatie van roerbakgroenten bestaat uit prachtige kleuren, frisse en zoete smaken en bevat de volgende groenten:

choggia geel & rood • rode ui •peterselie•bloemkool•prei•chinese kool•bospeen•aspergetips•doperwt•bleekselderij• courgette•paarse peen

Ik maakte er een heerlijk lunchgerecht mee. Als eerste heb ik een portie eiernoedels gekookt. Koken volgens de verpakking en daarna goed uit laten lekken. Maak hier een nestje van op je bord. Vul dit met de gebakken roerbakgroente. 

Bak er een eitje bij. Als laatste neem je een lepel kruidenkaas met verse bieslook en leg dit bovenop je gerecht. Dit zal er langzaam over smelten. De roerbak smaakt lekker fris en zoetig en is een lust voor het oog. Eet smakelijk ! 

Wil je deze roerbak of iets anders lekkers van één van de beste groenteboeren van ’t land ook eens proberen. Kijk dan op :

https://groentebroer.nl

Ik vind de groentebroer echt een aanrader ! Ze zijn niet voor niets al 3 jaar verkozen tot beste (ambulante) groenteboer van Zeeland en Brabant. Alles is heel vers en mooi van kleur. En is er iets, wordt het meteen opgelost.
(of de groentebroer ook bij jou bezorgd kan je bekijken via de postcodechecker). 

De lenteroerbakgroente is te vinden op :

https://groentebroer.nl/webwinkel/groenten-kant-en-klaar/lenteroerbakgroente