Smoothie time ♡


Zoals jullie wel weten ben ik dol op smoothies in allerlei vormen en kleuren. Ik vind het er altijd zo vrolijk uitzien en vind ze ook nog eens heerlijk. Vandaar dat ik deze 10 smoothies voor jullie op een rijtje heb gezet. 
1.  Sweet pastels

Laag 1

• paar aardbeien

• 100 ml kwark

Laag 2

• 1 banaan

• 100 ml kwark

Topping:

• kurkuma poeder (mooi felgeel effect)

• schuimpje (homemade)

• aarbei en banaan

2.  Chocolate lover

• 200 ml amandelmelk (verdeeld over 2 flesjes)

• eetlepel rauwe cacao

• halve banaan

Topping:

• gesmolten chocolade met nootjes en aardbei

3. Meloen smoothie

• schijf meloen

• 150 ml griekse yoghurt

• 1 kiwi

• scheut honing (optie)

• wat verse munt om te garneren

4. Oranje explosie

• 1 banaan

• 1 mandarijn

• 2 wortels

• 1 passievrucht

• 100 ml water

5. Blueberry layers

Kwark met steeds wat minder blauwe bessen mengen..dan krijg je deze mooie kleuroverloop. Tussen de laagjes wat havermout strooien, dan zakt het geheel niet door elkaar. Voor het drinken even goed roeren. Als topping wat kokosrasp.

6. Oreo / chia smoothie

• 200 ml amandelmelk

• 1 banaan

• flinke schep chaizaad

Van dit mengsel een klein beetje bewaren en mixen met een handje framboos. Voeg dit toe en je krijgt dit kleurverloop. 

Topping:

• oreo

• gesmolten chocolade

7.  Peanutbutter 4-ever

•  1 banaan

• 2 eetlepels havermout

• 1 eetlepel pindakaas

• 100 ml amandelmelk

Topping:

• banaan

• cacaonibs

• pindakaas

8. We love pink

• frambozen (handje)

• 1 banaan

• handje rauwe rode kool 

9. Green day

Groene laag

• 100 ml kwark

• hand spinazie

• 3/4 banaan

Gele laag 

• 2 eetl kwark met 1/4 banaan

Roze laag

• 1 eetl kwark

• framboos
Topping:

• geschaafde amandelen

• cacao nibs 

• framboos

• munt

10. Love is in the air

Laag 1

• Hartje uit aardbei snijden en tegen het glas plakken. Eventueel met wat honing plakken. 

• 75 ml kwark + honing

Laag 2

• 75 ml kwark

• hand aardbeien

Topping :

• tony chocolonely (roze) laten smelten en op bakpapier een hartvorm maken. Af laten koelen en erop zetten

• cacao nibs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.