Tonijnsteak op een broodje lekkers

Vanavond maakte ik dit heerlijke broodje. Gewoon als avondeten. Ik heb van die dagen dat ik gewoon even geen zin heb om een hele maaltijd in elkaar te flansen. Dan zijn goed gevulde broodjes een uitkomst. 

Deze combi is zo lekker. Ik gebruikte een meergranen stokbrood. Halveer het brood en snij het in de lengte door. Besmeer het met een dun laagjes bieslook roomkaas. Maak hele dunnen plakken van komkommer en leg deze erop. Dan wat rode ui met tomaatjes. Eventueel wat feta.

Bestrijk een grillplaat of pan met wat olijfolie. Grill de tonijn steak, maar zorg dat de binnenkant mooi rose blijft. Snij de steak in plakjes. Bestrooi met wat sesamzaadjes. Een paar drupjes sojasaus en klaar ! Als leuke optie kan je wat eetbare bloemblaadjes toevoegen. Enjoy ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.