Cherry crumble breakfast

Zaterdagmorgen….tijd voor een ontbijtje. Omdat ik vandaag pas om 9 uur de deur uit moet heb ik even tijd. Ik wil al heel de week iets met kersen maken….

Dit cherry crumble ontbijtje is heerlijk zoet en heeft een lekkere bite.

Ik heb een flinke hand kersen gepakt en ontpit. 

Doe de kersen in een bakje wat in de oven kan. 

Voeg hier havermout aan toe. Ik gebruikte 1 zakje (27gram) van Quaker

1 eetlepel melk, 1 eetlepel honing en 1 eetl water toevoegen. Het geheel goed roeren.

Voor de crumble gebruikte ik 3 eetlepels amandelmeel, 1 flinke eetlepel kokosolie, 1 eetlepel kokosbloesemsuiker. Roer dit in een apart schaaltje door elkaar. Zodra er klontjes ontstaan is je crumble goed en doe je het over je kersen/havermout mengsel.

In de oven 20 minuutjes bakken op 200 graden. Oo het laatste heb ik wat witte chocolade erin laten smelten.

Geniet ervan β™‘

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s