Scrambled egg bread

Heerlijk zo een vrije maandag ! Tijd om een lekker ontbijtje te maken. Op de achtergrond luister ik nogmaals het concert van gisteravond “one love Manchester” Ik vond het erg indrukwekkend. 

Vandaag maakte ik een brood met scrambled egg. Love it. 

3 plakjes croissantdeeg (danerole)

2 eitjes

Verse basilicum

2 cherrytomaatjes

Sesamzaadjes 

Geraspte kaas

Maak een roerei. Dit doe je door 2 eitjes in n pan met wat roomboter zacht op te warmen en tussendoor roeren. 

Snij de plakjes croissant deeg door de helft en maak er een ster van ⬇️

Vul het deeg met het roerei, wat verse basilicum en wat tomaatjes (en eventueel eem snufje zout en peper).

Vouw dan de punten naar binnen, strooi er wat kaas en sesamzaadjes over.

10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Na 10 minuten, nogmaals 10 minuten bakken op 140. Zo dat de onderkant ook goed gaar is.

Geniet ervan ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s