Geitenkaasplaattaart

Heerlijk vakantie ! Bijna 4 weken lang mag ik genieten van even niets moeten. Ik ben daar best heel erg aan toe. Op mijn werk is het altijd hectisch. Dus nu relaxen ! Mijn dag begon meteen goed. Ik werd verrast door bettine geitenkaas met een heerlijk pakket geitenkaas. Hier moest ik natuurlijk iets mee maken. Ik maakte een geitenkaasplaattaart ♡

Deze simpele maar o zo lekkere plaattaart maak je zo;

Nodig

• 6 plakjes bladerdeeg

• 1 pakje geitenkaas met honing (bettine)

• 1 bakje geitenkaasbolletjes (bettine)

• mangochutney

• 1 eetl kikkererwten (gekookt)

• 1 rode ui

• handje verse basilicum

• wat verse bieslook

• blauwe bessen

• eetbare bloemen

Verwarm de oven voor op 180 graden

Leg de plakjes bladerdeeg tegen elkaar (de randjes op elkaar)

Bak dit ongeveer 10 minuutjes. Beleg dan de plakjes bladerdeeg met alle bovengenoemde ingrediënten, behalve de basilicum en de eetbare bloemen. Bak het geheel af tot het bladerdeeg mooi goudbruin is. Leg er daarna verse blaadjes basilicum en eetbare bloemen op. Je kan ook nog wat rauwe rode ui toevoegen. Ikzelf vind dat erg lekker. 

De mango chutney heb ik deze keer gekocht. Maar die kan je ook zelf maken. Zie mijn blog. Ook mango jam of abrikozenjam is erg lekker in plaats van chutney. 

Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik ♡ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.