Rose bounty bites 🌹

In Calonge kocht ik een doosje met gedroogde rozenblaadjes en gedroogde vruchten. Deze doosjes zijn speciaal om cocktails mee te maken. Maar je kan het natuurlijk ook voor het decoreren van gerechtjes gebruiken.

Om een beetje in het zomerse vakantiesfeertje te blijven maakte ik deze bounties. Met een heerlijke frisse cocktail met rozenblaadjes. 

Deze beauties maak je zo 

Voor 4 stuks:

• halve reep pure chocolade

• 200 gram kokossnippers

• 2 theelepels kokosolie

• 1 theelepel bietenpoeder

• scheutje honing

• gedroogde rozenblaadjes

Ik gebruikte 4 siliconen vormpjes. Smelt de chocolade au bain marie. Giet in elk vormpje een bodempje chocolade. Zet dit in de koelkast.

Doe de kokossnippers, kokosolie, honing en het bietenpoeder in de keukenmachine en mix het tot 1 geheel. 

Doe het mengsel op de (gestolde) chocoladebodems en druk het goed aan met een lepeltje. 

Giet daarna een laagje chocolade erop en bestrooi met wat blaadjes en eventueel wat gedroogde vruchten. 

Voor de cocktails gebruikte ik glazen potjes. Omdat ik de potjes van Danone zo leuk vind, moesten we op vakantie dus heel veel yoghurtjes eten…. 

Ik heb ze gevuld met spa wat blaadjes en vruchtjes en een mespuntje bietenpoeder voor een hele mooie roze kleur. De vruchtjes geven een sterke smaak af. Erg lekker !

Je kan de cocktails ook maken met een heerlijke rosé of prosecco…

Enjoy ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s