Boterboontjes & courgetteburger

Vanavond heb ik een heerlijke vegetarische maaltijd gemaakt.

Kennen jullie boterboontjes ? Dit zijn gele boontjes en hebben een wat zachtere smaak dan hun groene broertjes. Ik heb ze op de ouderwetse manier klaargemaakt. Even koken, dan een uitje fruiten in wat boter en daar de boontjes in smoren.

De courgetteburger maakte ik door 1/3 courgette in kleine stukjes te snijden. 1 ei toevoegen, wat geraspte kaas, verse bieslook, half uitje, 2 gele tomaatjes in stukjes. Dit alles goed mengen en daarna bakken in een kookring op laag vuur (anders verbrand de onderkant). Daarna een klontje kruidenboter erover laten smelten. Heerlijk met wat gebakken aardappeltjes ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.