Every day is a new start… vandaag weer aan de slag met “wat gezonder eten “. Omdat ik wel graag variatie wil maakte ik vandaag deze wrap van speltmeel vol gezonde dingetjes…

Een wrap maken is zo makkelijk. Dit is de allermakkelijkste versie ! Maak van wat speltmeel en water een mooi glad beslagje (structuur pannenkoekbeslag) …voeg een snufje zout toe en bak de wrap op hoog vuur (aan 2 kanten) in n piepje olijfolie. Zorg dat je wrap droog bakt.

Laat even afkoelen en beleg met verschillende soorten groente en ander lekkers.

Ik heb deze keer gekozen voor avocado, geroosterde kikkererwten, komkommer, tomaat, rode ui, geitenkaas met daarover “salade du Pêcheur” ofwel een mengeling van 4 zeewieren. Ik vind dat zo lekker ! En gebruik dit als vervanger van zout. O.a. te verkrijgen bij Ekoplaza.

Nu oprollen en klaar !

Enjoy ♡