Stoofpeertjes jam

Deze jam is zo lekker met kaas en een glaasje port. Wat heb je nodig:

• 1 kilo stoofpeertjes

• 500 gram suiker

• rode wijn of perenrood naar smaak

• kardemom naar smaak

• kaneel naar smaak

• sinaasappelschil

• jampotjes

Kook de geschilde en in stukken gesneden peertjes minstens een half uur. Voeg ondertussen de suiker, het citroensap en de andere ingrediënten toe. Maak de potjes schoon. Zorg dat ze ook heel schoon zijn. Giet het mengsel in de potjes en laat ze omgekeerd afkoelen ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.