Homemade wraps

De lekkerste wraps maak je gewoon zelf. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig om de perfecte wraps op tafel te toveren. 

Ik gebruik (voor ongeveer 10 wraps):

250 gram tarwebloem

100 ml warm water

Theelepel bakpoeder

1 eetlepel olijfolie

Snuf zout

Kneed alle ingrediënten door elkaar tot je een mooie deegbal krijgt. Voeg wat bloem toe als het plakkerig blijft of water als het te droog is. Je werkt wel een beetje op gevoel. 

Maak daarna balletjes van je deeg.

Bestrooi een bakpapiertje met wat bloem en rol met een deegroller je bolletje uit tot een ronde platte lap. Ik maak niet al te grote wraps. 

Bak daarna de wraps in een droge koekenpan op gemiddels vuur. Blijf er bij staan want ze zijn snel klaar. Zodra je de wrap ziet bubbelen draai je hem om. 

Andere kant bakken en klaar ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.