Breakfast cookies 

Handig voor onderweg ! ..als snel ontbijtje of als gezond tussendoortje…deze zachte koekjes gemaakt van o.a. granola zijn lekkere energiebommetjes.

Voor deze koekjes gebruikte ik “crunchy nuts” granola van Oot. Deze granola is voedzaam, bevat minder suikers, is 100% biologisch en glutenvrij en wordt gewoon bezorgd. En het allerbelangrijkste, het is super lekker!

Deze zachte koekjes maak je zo;

○ 200 gram Oot granola

○ 50 gram kokosmeel

○ 2 rijpe bananen

○ 1 grote eetlepel pindakaas

○ handje gedroogde cranberries

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pureer de bananen, voeg de pindakaas toe en mix daar alle droge ingrediënten doorheen. (De koekjes zijn na het bakken best droog, als je hier niet van houdt kan je een extra banaan toevoegen.)

Je hebt dan een soort dik deeg, wat je gewoon kan kneden. Maak hier de koekjes van.

Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten af. Tot de randjes goudbruin zijn. 

Advertentie

Een gedachte over “Breakfast cookies 

  1. Ik heb ze net gemaakt met 3 bananen, zijn een beetje “flauw” van smaak ook al heb ik er een snuf zout doorgedaan.
    Maar toch een goed recept, je blijft er wel ongemerkt van eten 🙂
    Maar ipv Oot Granola heb ik gewoon een mengsel gemaakt van wat ik in huis had: pecannoten, havermout, zonnebloempitten, amandelen en sesamzaad.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.