Garlic avocado cashew cream (vegan)🥑

Dit is zoooooo goed ! Ik ben niet vegan of vegetarisch, maar mijn lijf vind het blijkbaar heel fijn dat ik zoveel mogelijk plantbased eet. Dus ik probeer graag nieuwe vegan recepten. 

Deze creme van cashewnoten is hartig, smeuiig en ik vind het heerlijk. Het liefst op een dikke plak donker brood. Ik vind ’t dan ook fijn om een heel ongesneden brood te hebben, wat je zelf nog moet snijden. 

Hoe maak je deze creme:

• 1 kop cashewnoten (ongebrand en min. 2 uur geweekt)

• 1 avocado

• halve ui (rood)

• koffielepel knoflookvlokken of een teentje verse knoflook

• sap van 1 citroen

• groene kruiden of bijv. verse bieslook

• paar eetlepels water

Giet de cashewnoten af. Doe alle ingrediënten in de blender, behalve de rode ui en groene kruiden.

Mix tot een smeuïg geheel. Snij de rode ui in kleine stukjes en neem wat groene kruiden en roer dit door het mengsel….en smeren maar ♡

3 gedachtes over “Garlic avocado cashew cream (vegan)🥑

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.