Apple galettes

Dol op alles met bladerdeeg …zo maakte ik vandaag deze galettes gevuld met appel.

1 pak (tante fanny) bladerdeeg

1 appel

Vanille suiker

Honing

Kaneel

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de lap bladerdeeg door de helft. Vouw de hoekjes iets naar binnen. Snij voor elk deel een halve appel in partjes en leg ze in het midden.

Vouw het bladerdeeg als een soort rand naar binnen.

Bestrooi met vanillesuiker en besprenkel met honing. Daarna kaneel erover en in de oven afbakken tot het geheel goudbruin is.

Enjoy β™‘

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s