Bij de borrel, als lunch of gewoon tussendoor. Dit heerlijke brood kan altijd. En weer speciaal voor de mensen die het leuk vinden om te bakken, maar geen 100 ingrediënten en ingewikkelde dingen willen maken.
Nodig:
♡ Bladerdeeg
♡ Pesto
♡ Pijnboompitten
♡ Geitenkaas
♡ Sesam- en maanzaadjes (optioneel) kan ook zonder natuurlijk. Of vervang door provencaalse kruiden
♡ Parmezaanse kaas
Verwarm de oven voor op 180 graden. Neem een lap bladerdeeg. Snij dit in 3 repen en beleg deze met pesto, pijnboompitjes en geitenkaas. Ik heb gekozen voor bolletjes, gewoon omdat ik deze handig vind.
Vouw de stroken daarna “luchtig” dicht.
Maak met deze dicht gevouwen stroken een vlecht.
Smeer hier nog wat pesto op. Strooi er wat parmezaanse kaas over en maak het geheel af met sesam- en maanzaadjes.
Bak het daarna in ongeveer een half uurtje af op 180 graden. Ik draai het brood na 15 minuten nog even om en op het laatst nog een keer 5 minuutjes aan de bovenkant. Zo word je brood mooi droog en goed gaar ♡
Vanmorgen het pestobrood gemaakt
Iedereen vond het heerlijk.
Een heerlijk recept met eigengemaakte pesto.
LikeLike