Gewoon bij Sjuul ♡

Vandaag was ik samen met Merlijn in Bergen op Zoom. In één van de leukste straatjes in “het vierkantje” vind je Gewoon bij Sjuul. Gewoon bij Sjuul is een lunchcafé, waar je (en dit kan ik nu uit ervaring zeggen) heerlijk kunt eten.

Als foodblogger word ik altijd meteen enthousiast als ik ergens binnen stap en waar voor mijn gevoel alles klopt. Na 5 minuten bedacht ik al dat ik hier een stukje over wilde schrijven. Ik heb natuurlijk wel eerst even toestemming gevraagd. De sfeer en de inrichting zijn helemaal top ! De menukaart bestaat uit fijne gerechten en drankjes.

Wij kozen voor een kop thee, de boerenomelet (2 dikke bruine boterhammen met geklutste eitjes en roergebakken groente) en de tosti van Sjuul (ham, kaas, gekarameliseerde ui en een spiegelei)

De gerechten waren (h)eerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Maar er is veel keus. Dus de volgende keer proberen we weer wat nieuws.

Op de website van het lunchcafé is het volgende te lezen:
Met ons lunchcafé ‘Gewoon bij Sjuul’ laten wij onze passie (koken/gastvrijheid bieden) en onze ruime werkervaring in het begeleiden van mensen met een beperking samen komen. Door ons lunchcafé laagdrempelig en kleinschalig te houden willen wij mensen met elkaar verbinden. Door middel van ons lunchcafé dragen wij ons steentje bij aan de integratie/participatie van mensen met een (arbeids) beperking binnen de maatschappij.
Gewoon bij Sjuul’ is een lunchcafé waar iedereen welkom is en waar van dinsdag t/m zaterdag samengewerkt wordt met medewerkers met een (arbeids)beperking. Wij willen graag dat gasten zich welkom voelen en terugkomen voor het lekkere, eerlijke eten en de gezellige, ongedwongen sfeer.

Deze tekst spreekt mij enorm aan. Want zoals sommigen van jullie weten heb ik naast mijn foodblog en passie voor (food)fotografie een baan als bedrijfsadviseur in het kader van de participatiewetgeving. Hoe mooi is het als deze dingen samen komen op één plek.

Dus als je binnenkort in Bergen op Zoom bent. Ga dan zeker even langs bij Gewoon bij Sjuul

3 gedachtes over “Gewoon bij Sjuul ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.