Savory breadpudding

Deze keer een hartige variant van een broodpudding. Heerlijk als lunch.

4 sneetjes brood (in 4en snijden)

3 eieren

100 ml melk

Babyspinazie

Pesto

3 lente uitjes

Geitenkaas, gruyere of een andere kaassoort

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Klop de eieren samen met de melk.

Leg de sneetjes brood om en om met wat blaadjes spinazie. Voeg dan de lente ui in stukjes toe. Wat (geiten)kaas…en wat lepels pesto.

Giet dan het melk/ei mengsel erover.

Zet het geheel in de oven en bak het brood af tot al het ei is gestolt. Ligt een beetje aan de soort ovenschaal. Bij mij was het in 45 minuten gaar. Eet smakelijk ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.