Dit weekend waren we te gast bij Brasserie Sailor’s Inn. De brasserie ligt in de mooie jachthaven van Bruinisse.
Om een indruk te geven maakte ik een fotoverslag.
We begonnen met wasabi gin van Skully met Fever tree ginger ale, gember & limoen. Deze cocktail werd geserveerd met ansjovischips.
Voorgerecht
Asian carpaccio; een heerlijke carpaccio van rund met krokantje spekjes, gecarameliseerde cashewnoten, sojacrème, wasabi mayonaise & bosuitjes
Tussengerecht
Tom Yam soepje op basis van langoustine met oesterzwammen, babymais, koriander, citroengras, laos, knoflook, tamarinde en chili
Hoofdgerecht
Mosseltjes, natuurlijk uit Bruinisse. Gewokt met kokos, spaanse peper, gember en Thaise basilicum.
De mossels werden geserveerd met frieten in de schil.
Wat overbleef van deze heerlijke combinatie waren de lege schelpen.
Dessert
Als afsluiter hadden we “chocolade fantasie” een chocoladetaartje met amandel en witte chocolade ganache en pure chocolade ijs
Alles voorzien van bijpassende wijn en als afsluiting een heerlijke cappucino.
Momenteel heeft de brasserie het thema winterwonderland. Als je heerlijk wilt eten in een fijne sfeer is Brasserie Sailor’s Inn echt een aanrader ♡