Plaattaart met geitenkaas en abrikozenjam

Ben jij ook zo dol op plaattaart ? Ik maak ze vaak en in allerlei varianten. Deze combi met geitenkaas en jam is zo lekker.

voor 1 taart:

bladerdeeg (liefst aan 1 stuk)
zachte geitenkaas ( 1 rolletje)
1 rode ui
abrikozenjam
Gehakte hazelnoten
verse basilicum

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rol de bladerdeeg uit op een bakplaat. Snij een rode ui in ringen en snij de geitenkaas in stukjes. Bekleed het bladerdeeg met de ui en de geitenkaas.

Voeg daarna een flinke hoeveelheid abrikozenjam toe. Strooi dan de gehakte hazelnootjes over de taart.
Zet de taart in de oven en bak deze af tot hij mooi goudbruin is.
Haal de taart dan uit de oven en maak het geheel af met verse basilicum.

Je kan mijn recept ook hier vinden ! ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.