Sweet fudge scones

Sweet fudge scones

(voor ongeveer 12 kleine scones)
  • 40 gram boter
  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 3 zakjes vanille suiker
  • Snufje zout
  • 110 ml melk
  • stukjes fudge
  • bosbessenjam

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Kneed alle ingrediënten (behalve de fudge en de bosvruchtenjam) goed door elkaar.

Kneed daarna de stukjes fudge door het deeg. Maak dan bolletjes en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak de scones in ongeveer 12 minuutjes af.
Snij de scones door en doe hier een lepel bosbessen jam op. Zo lekker ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.