15 november 2018
Die dag was ik uitgenodigd door Blue Elephant om in Brussel deel te nemen aan een foodbloggers event. We mochten een kijkje nemen in hun keuken, meekoken en heel veel proeven. Wat een geweldige ervaring was dat.
Wat is Blue Elephant (bron Blue Elephant Nederland):
Blue Elephant staat bij food lovers van over de hele wereld bekend om haar hoge kwaliteit en de authentieke Thaise smaak. Alle producten zijn volgens traditionele recepten ontwikkeld en worden gemaakt in Thailand van ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Er worden geen smaakversterkers of conserveringsmiddelen gebruikt, zodat je ook thuis kunt genieten van een pure smaakbeleving van de Thaise keuken
zoals deze bedoeld is.
Naast de Blue Elephant restaurants en kookscholen vind je de producten exclusief bij Albert Heijn en Delhaize (BE).
Thais koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met de producten van Blue Elephant zet je in een handomdraai een heerlijke, authentiek Thaise maaltijd op tafel. De curry pasta’s en andere producten zijn gemaakt van de beste Thaise verse specerijen en kruiden.
Hieronder volgt een fotoverslag van mijn dag in Brussel. Je ziet de grote variatie aan verse producten waarmee gekookt wordt.
Zelf gingen we aan de slag met het maken van een vegetarische lasagne met kokosmelk, gele curry en champignons.
En we maakten Homok van zalm met rode curry pasta. Dit is zo lekker !
Daarnaast hebben we de tijdens een geweldig diner mogen proeven van al het lekkers uit de Thaise keuken.
Sinds mijn bezoek aan Blue Elephant ben ik dol op curry’s in alle soorten en maten. Vandaag maakte ik dan ook weer een heerlijke bowl met de rode curry pasta van Blue Elephant. De combinatie van een pittige curry met meloen en mango…yummm.
Ik ben dan ook erg enthousiast en raad de producten echt aan. Ook de Thaise keuken, die ik eigenlijk helemaal niet goed kende, is het zeker waard om te ontdekken. Ik heb een prachtig kookboek en andere goodies gekregen. Dus als je inspiratie nodig hebt, ik heb het voor je ♡