Knoflook breekbrood ☆

De dagen voor kerst vind ik het leuk om alvast wat dingen uit te proberen. Vandaag maakte ik dit knoflook breekbrood.

Deze keer echt heel simpel ! Ik gebruikte de “wit brood” mix van Koopmans. Ik maakte het brood volgens het recept op het pak. Maar in plaats van een heel brood te bakken maakte ik kleine bolletjes van het deeg. Van de bolletjes maakte ik een kerstboom op een bakblik. Daarna smeerde ik de bolletjes in met knoflookpasta en maakte het af met zeezout en Italiaanse kruiden.

Als finishing touch gebruikte ik wat geitenkaasbolletjes voor een leuk effect.

Merry Christmas ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.