Crispy goat cheese quesadilla’s

Whooohoo dit wil je eten. Vandaag maakte ik quesadilla’s met geitenkaas. Dit makkelijke gerecht smaakt heerlijk bij een wijntje of gewoon als lunch. En zoals je (vaak) van mij gewend bent, heb je dit zo op tafel.

• tortilla (2)

• zachte geitenkaas

• boerenkool

• gehakte (hazel) nootjes

• olijfolie

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Smeer de tortilla voor de helft in met geitenkaas.

Bestrooi met wat boerenkool en gehakte nootjes.

Vouw dan de tortilla dubbel

Smeer de tortilla’s in met olijfolie en bak ze in de oven af tot ze goudbruin van kleur zijn.

Als ze klaar zijn, snij je de tortilla’s in puntjes en serveer ze met een heerlijke salsa van tomaat, rode ui, komkommer & een yoghurtdressing ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.