Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik van gerechten die snel klaar zijn. Dit is er weer zo één. Simpel maar zo smaakvol. Je waant je bijna even in Italië ;).
Spaghetti met funghi cremosi. Ik maakte het deze keer met als basis geitenkaas (naturel)
Nodig
• 1 bakje paddenstoelenmelange of 1 bakje champignons
• 2 teentjes knoflook
• Geitenkaas naturel (4 plakjes)
• 125 ml slagroom
• 30 gram roomboter
• Scheut olijfolie
• Italiaanse kruiden
• Spaghetti (naar keuze)
Maak de spaghetti volgens het recept op de verpakking.
Smelt de boter samen met de olijfolie in een pan. Bak hierin ongeveer 5 minuten de paddenstoelen met 2 teentjes uitgeknepen knoflook. Voeg daarna de slagroom, italiaanse kruiden en de geitenkaas toe. Roer langzaam door tot de geitenkaas opgelost is in de slagroom. Mag best even borrelen.
Maak een nestje van spaghetti op een bord. Schep dan een flinke lepel van het mengsel over de spaghetti. Klaar is je diner ! ♡