Bladerdeeghoorntjes gevuld met salade

Deze week maakte ik bladerdeeghoorntjes en vulde ze met salade. Dit ziet er toch te leuk uit ! Voor een feestje, bij de lunch of gewoon als snack.

Ze zijn heel simpel te maken.

Nodig:

Rol bladerdeeg

Bakvormpjes om hoorntjes mee te maken

Sesamzaadjes

Salades

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Rol het bladerdeeg uit.

Snij het deeg in repen.

Rol dan de repen om je bakvorm voor hoorntjes en rol ze door wat sesamzaad.

Bak de hoorntjes in de oven tot ze goudbruin van kleur zijn.

Laat de hoorntjes afkoelen en vul ze daarna met verschillende salades.

Ik gebruikte de salades van Optimel. Optimel heeft 3 nieuwe salades gelanceerd, in de smaken gele curry, paprika komkommer en sellerie met appel en krent. Ze bevatten 0% vet en geen toegevoegde suikers. Hoe fijn is dat.

Info Optimel:

Optimel heeft iets nieuws: Optimel Salade. De salade heeft minder calorieën* doordat het 0% vet en geen toegevoegde suikers bevat. De milde magere yoghurt (gepasteuriseerd) in combinatie met de knapperige groenten en fruit zorgen voor een frisse smaak. Heerlijk voor tijdens de lunch of op een toastje.

Nu verkrijgbaar in 3 varianten: Paprika Komkommer, Gele Curry en Sellerie met Appel en Krent. Zo kun je eindeloos genieten!

*vergeleken met verse brood/toast salades in de markt.

In samenwerking met Optimel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.