Yummmmmm…..kennen jullie skillet cookie !? Een smeuige koek in een (gietijzeren) pannetje..

Voor een klein pannetje heb je nodig:

• 100 gram boter (zacht)

• 50 gram witte suiker

• 100 gram bruine suiker

• 1 theelepel vanille extract

• snuf zout

• 1/2 tl bakpoeder

• 1 eierdooier op kamertemperatuur

• 180 gram bloem

• chocolade (chocolate chips is het handigst)

Ik maak ze zelf zonder de witte suiker, ik vind alleen bruin zoet genoeg.
Omdat ik geen chocolate chips in huis had, maakte is zelf even chocolade vlokken. Ik heb hier een handige chocolade crusher (zie afbeelding) van Boska voor.

Hoe maak je dit lekkers:

• verwarm de oven voor op 200 graden

• neem een gietijzeren pannetje of schaaltje

• mix de boter met de suiker, het bakpoeder en vanille extract. Voeg dan een snuf zout toe.

• voeg de eierdooier toe en spatel de bloem erdoorheen

• spatel dan de chocolade erdoorheen

• doe je beslag in een pannetje of bakje en bak je koek in de oven tot het goudbruin van kleur is.

Kies voor een lekkere topping ! Bijvoorbeeld kokos, ijs of vers fruit ♡