Spinazie/feta taart

• 4 vellen filodeeg

• 4 eieren

• spinazie (flinke hand)

• feta

• parmaham

• courgette (1/3)

• flinke scheut kookroom

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht oven)

Bekleed een bakblik met het filodeeg.

Mix de eieren met de kookroom. En roer daarna alle andere ingrediënten erdoorheen.

Sla het filodeeg naar binnen, over de vulling heen.

Bak dan de taart in ongeveer 35 minuten af.

Simpel, maar zo lekker ! ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.