Smokey paprika chicken burger

Onlangs kreeg ik van Verstegen een leuke food box. Hierin zat onder andere een handige tool om hamburgers mee te maken. Dit moest ik natuurlijk uit proberen.

Ik maakte hamburgers van (biologisch) kipgehakt met de smokey paprika blend. Dit is een vloeibare blend, waarmee je onder andere vlees heerlijk kunt kruiden.

Voor 4 hamburgers:

• 300 gram kipgehakt

• 2 mini paprika’s

• 2 teentjes knoflook (uitgeperst)

• 2 lente uitjes

• 1 theelepel himalaya zout

• 1 eetlepel gedroogde tuinkruiden

• 2 eetlepels ” latin smokey paprika ” ( Verstegen)

• 250 gram broodkruim

Snij de paprika en de lente ui in kleine stukjes. Mix alle ingrediënten door elkaar en maak hier balletjes van. Druk deze plat en je hamburgers zijn klaar voor de bbq.

Of als je net als ik zo een handige hamburgermaker hebt, maak je ze natuurlijk hier in.

Bak de hamburgers op de bbq. In een koekenpan kan natuurlijk ook, maar van de bbq zijn ze wel extra lekker !

Doe ze op een broodje met flink wat sla, tomaat, uitjes en een lekkere dressing.

En geniet ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.