Boerschappen

Vorige week werden wij verwend met de gemaksbox van boerschappen. Boerschappen staat voor vers, lekker, gezond en verantwoord. Boerschappen brengt de producten van de boeren meteen naar jou thuis. Hoe mooi is dat.

Gemaks box

Heb je net als ik een druk gezin, niet altijd even veel zin om uren in de keuken te staan dan is de gemaks box een uitkomst. De gemaksbox staat ook echt voor gemak. De producten zitten per recept verpakt en alles wat je moet doen, staat vermeld op een handige duidelijke receptkaart. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het recept niet helemaal te volgen en je eigen twist eraan geven.

Shakshuka

Hoe werkt het.

Je kan kiezen uit 5 verschillende boxen. De gemaks box, oogst box, vegan box, vangst box en de compleet box.

Kies de box die bij je past en je kunt aan de slag. De boxen zijn wekelijks opzegbaar, dus je zit er niet aan vast.

De producten komen rechtsstreeks van de boer jouw woonkamer in. De boeren die betrokken zijn bij Boerschappen, zijn met zorg uitgezocht. Je kunt hier alles over lezen op de website.

Kip umami
Romige gnocchi met gerookte zalm

Zoals je kan zien op de foto’s ben ik lekker aan de slag gegaan met alle ingrediënten. Ik maakte er drie heerlijke maaltijden mee. De geleverde producten waren stuk voor stuk lekker en vers.

Persoonlijk vind ik Boerschappen echt een aanrader. Wil jij nu ook aan de slag met een doos vol verse, eerlijke producten !? Gebruik dan de code saltandorange en krijg 9 euro korting op je eerste box.

Wil je meer weten, kijk dan op www.boerschappen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.